venster sluiten
Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Oppassen

Al sinds mijn eerste jaar als studente pedagogiek was ik me bewust van de aantrekkingskracht van mijn studie op ouders die zich te goed voelden voor middelbare schoolmeisjes als babysitter. Mijn ouders woonden in een groot huis in het bosrijke gebied rond de stad waar ik studeerde, omgeven door bankdirecteuren en platenbazen. Mijn weekenden waren gevuld met oppasafspraken van ´s ochtends vroeg op het hockeyveld tot ´s avonds laat, als de ouders terug kwamen van de opera.

Op een avond paste ik op de pasgeboren zoon van een hoge functionaris van een oliemaatschappij. Zijn vrouw was voor het eerst een weekend weg sinds de geboorte, en haar man ging een avond borrelen met vrienden. Pepijn sliep al vanaf acht uur als een roos en de babyfoon bleef stil. Verveeld plofte ik neer op de bank om tv te kijken, toen ik zag dat er een camera op een statief stond, omgeven door schijfjes en andere opname apparatuur. Grijnzend vroeg ik me af wat voor filmpjes er daarmee werden opgenomen. Ik durfde het niet aan de proef op te som te nemen, maar was wel in de stemming geraakt.

Ik zette de enorme HD-televisie aan en zapte naar de erotische kanalen. De aanblik van twee meisjes die onder een douche met een dildo aan de gang waren deed me sidderen. Toen een grootgeschapen man de cabine binnenstapte hield ik het niet meer. Ik schoof mijn rokje iets omhoog en liet een hand in mijn slipje glijden. Ik streek met mijn vingers over mijn lipjes en begon mezelf te vingeren. Hoe geiler ik werd, hoe minder ik lette op mijn omgeving. Hijgend wreef ik over mijn klitje, met mijn ogen op het beeld gericht, tot ik bijna klaar kwam. Vlak voor ik mijn hoogtepunt bereikte werd ik opgeschrikt door het knarsende geluid van het tuinhek. Ik probeerde me snel te fatsoeneren maar was te laat: Frank en één van zijn vrienden liepen langs de glazen tuindeur en zagen me op de bank liggen, met een hand tussen mijn benen en de tv op een compromitterende zender.

Het duurde gelukkig nog even voor de heren in de woonkamer stonden. Inmiddels was de tv uit en zat ik rechtop, mijn kleren gladgestreken. Kordaat kwam Frank binnengelopen, met de jongere vriend in zijn kielzog. Met stevige stappen kwam hij op me af. Hij pakte me stevig bij mijn schouders. Precies toen ik dacht dat hij me woedend toe zou spreken, fluisterde hij in mijn oor: “We kunnen twee dingen doen: of jij pakt je spullen en ik vertel je volledige klandizie wat een onbehoorlijk meisje jij bent. Of wij maken er een leuke avond van en jij kan nog iets bijverdienen.” De keuze was snel gemaakt. Ik leefde boven mijn stand in de stad en was niet van plan dat op te geven of bij mijn ouders aan te kloppen. Ik had mijn baantje hier nodig. Daarnaast was ik nog steeds drijfnat en voelde ik mijn kutje kloppen bij de gedachte aan seks met de respectabele jonge vader die achter me stond. Ik knikte langzaam.

“Chris, de camera.” hoorde ik hem zeggen. De vriend liep om de bank heen en nam plaats achter het statief. Frank begon over mijn haar te strijken. Met zijn andere hand ritste hij zijn broek open haalde hij zijn pik te voorschijn. Ik wist wat me te doen stond en zakte op mijn knieën. Ik likte langs zijn schacht en zoog op zijn eikel, waarbij ik zo veel mogelijk speeksel gebruikte. Vragend keek ik omhoog; hij leek tevreden. “Laat me je borsten eens zien”, gebood hij. Met zijn lul nog in mijn mond knoopte ik mijn blousje los en haalde ik mijn borsten uit mijn beha.

Frank trok zijn pik terug, nat van mijn speeksel en zijn voorvocht, en begon mijn borsten te kneden. Ik kreunde en liet mijn blousje en beha afglijden. “Chris komt even aan je kutje voelen, goed? Dan neuk ik je straks in je sterretje.” Deze opmerking maakte me gek. Ik was nog nooit anaal genomen, laat staan door twee mannen tegelijkertijd. Ik knikte gretig; iets dat de beide heren veel plezier deed. Chris kwam op de bank zitten en spreidde mijn benen. Hij begon me door mijn kanten slipje heen te strelen. Met zijn handpalm draaide hij rondjes over het natte textiel. Ik werd gek van het geplaag en keek verlangend naar Frank die naakt achter de camera was gaan staan en op het schermpje zag hoe ik verwend werd.

Chris’ vingers vonden hun weg naar binnen, in mijn natte gleuf. Hij wist precies hoe hij rond mijn klitje moest wrijven. Heel even vroeg ik me af hoeveel vrouwen mij waren voorgegaan, maar de aanblik van de enorme lul die Chris uit zijn broek haalde deed me die gedachte vergeten. Hij klopte een paar keer met zijn pik tegen mijn kutje, voor hij in me kwam. Ik slaakte een kreet van genot toen hij voor het eerst naar binnen stootte. Inmiddels was Frank naast de bank komen staan. Hij hing over me heen en kneep nogmaals in mijn borsten. Ik greep deze keer zelf naar zijn pik om hem te pijpen. Voor het eerst in mijn leven had ik seks met twee mannen tegelijk. Chris deed me zo kreunen dat ik Frank nauwelijks in mijn mond kon houden. Frank had gelukkig geduld. Hij duwde me een beetje voorover, om aan te geven dat ik op Chris moest gaan zitten. De verandering van hoek maakte dat we het allebei niet meer hielden. Kreunend kwam ik klaar, terwijl Chris me volspoot.

Ik kreeg de tijd niet om me te herpakken. Frank was achter me gaan zitten en trok me op zijn naakte schoot. Mijn hele lichaam was week van mijn orgasme van zojuist en het koste hem geen enkele moeite zijn pik van achter bij me naar binnen te schuiven. Het deed even pijn, maar toen hij eenmaal op zijn diepst in me zat, wilde ik niets liever dan steeds opnieuw over zijn paal heen zakken. Even trok hij me over zijn borst heen en keek in de lens. Met zijn handen om mijn borsten, zijn pik in mijn kontje en mijn benen gespreid voor de camera die Chris weer bediende, hijgde hij: “Zo doen we dat hier met onbehoorlijke meisjes.” Tijdens zijn volgende stoten wreef hij over mijn klitje. “Dat vindt ze lekker, hè?” hoorde ik Chris’ stem voor het eerst die avond. Hij kwam voor de bank zitten en liet zijn pik nog een keer in mijn hete kutje glijden. Ik kon bijna niet meer, maar genoot van de twee grote pikken die voor en achter in en uit me gleden. Als eerste kwam Chris klaar die zijn zaad over mijn borsten spoot. Frank gleed met zijn handen over mijn kleverige buik en kneep in mijn tepels op het moment dat ik mijn tweede orgasme beleefde. Vlak daarna bereikte ook hij zijn hoogtepunt. Zijn pik liep kloppend leeg in mijn kontje.

De beide mannen kleedden zich direct aan terwijl ik uitgeput op de bank bleef liggen. Chris wierp me mijn kleren toe. Ik had me nog nooit zo ongemakkelijk gevoeld als toen ik me voor hun ogen weer aankleedde. Frank schonk twee glazen whiskey in en trok zijn portemonnee. Hij legde driehonderd euro op de salontafel. Ik bekeek de twee mannen die begonnen waren het haardvuur aan te steken. Ik griste het geld van tafel en stak het in mijn beha. Grijnzend bedacht ik me dat dat misschien nog wel de geilste handeling van de avond was. Juist toen ik geruisloos het pand wilde verlaten klonk er gehuil door de babyfoon. Frank sprong op en rende naar boven. Chris draaide zich nog één keer naar me toe en knipoogde. Ik trok de deur achter me dicht en liep de koude nacht in. Het was helaas de laatste keer dat ik op Pepijn paste.

LenaDit verhaal is 62970 maal gelezen.
Er is 363 maal op gestemd, en heeft een gemiddelde waardering van 6.9.
Laat uw mening weten, en geef een cijfer!


Meer lezen? Bestel de Shespot verhalen in boekvorm
Opwindende films voor haar en hem?
Lees de Shespot filmrecensies met tips

Wat vind je van dit verhaal?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
venster sluiten